sâmbătă, 4 aprilie 2020
Acasă > Comunicate > Ivan Patzaichin vine la Constanţa. Vezi de ce

Ivan Patzaichin vine la Constanţa. Vezi de ce

În  data de 1 iulie, Universitatea Maritimă din Constanţa (UMC) organizează ediţia a VIII-a  a manifestării “Regata Universităţilor din Constanţa”.
La acest eveniment, devenit deja tradiţional, sunt implicați un număr important de studenţi şi cadre didactice de la Universitatea Maritimă din Constanţa şi de la alte centre universitare constănţene, precum şi repere valoroase ale sportului românesc, dintre care menţionăm participarea domnului Ivan Patzaichin, a cărui prezenţă este confirmată.
Evenimentul cuprinde două probe de concurs: Canoe 10+1 (se va vâsli pe o distanţă de aproximativ 1000 m) şi Yachting – clasa Ypton 22 (se va naviga pe un poligon triunghiular de minim 3000 m în sistem de match race). La concursul de canoe şi yachting fiecare echipă concurează pe ambarcaţiunile 10+1 si Ypton 22  puse la dispoziţie de Universitatea Maritimă din Constanţa. Premiile vor fi acordate ocupanţilor primelor trei locuri în concurs.
La concursul de canoe se va participa conform regulilor în vigoare ale federaţiei de specialitate. Concursul de yachting se va desfăşura conform regulamentului ISAF 2005-2008, a adăugirilor aduse acestuia şi a prevederilor federaţiei române de specialitate.
Suporterii şi reprezentanţii mass-media sunt invitaţi să asiste la concurs din incinta Sediului Lac Mamaia a Universităţii Maritime din Constanţa în locurile special amenajate pentru aceştia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *