Jandarmeria CONSTANŢA – Ziua Porţilor Deschise de Ziua Jandarmeriei

  •  
  •  
  •  
  •  

Luni, 04 aprilie a.c. în cadrul activităţilor organizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române,  jandarmii constănţeni vor primi în mijlocul lor peste 250 de preşcolari şi elevi din instituţiile de învăţământ din judeţul Constanţa.

În cadrul Zilei Porţilor Deschise jandarmii  îi vor încânta pe micuţi cu o serie de exerciţii demonstrative de autoapărare și exerciţii de dresaj canin. După ce vor urmări aptitudinile câinilor de serviciu, oaspeţii vor vizita atelierul de prezentare a tehnicii auto din dotare.  De asemenea, ei vor vizita și Sala Tradițiilor  amenajată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Având în vedere faptul că în perioada 18-22 aprilie a.c. se va desfăşoara şi programul extracuricular „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe să fii mai bun”,  jandarmii constănţeni vor desfăşura în instituţiile de învăţământ din judeţul Constanţa, o serie de activităţi informativ-preventive.

Totodată, elevilor le va fi prezentată oferta educaţională a instituţiilor de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *