miercuri, iunie 19, 2019
Acasă > Social > Jandarmii constănțeni, în misiune de Rusalii

Jandarmii constănțeni, în misiune de Rusalii

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa  vor executa 11 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia unor manifestări care implică aglomerări de persoane în zilele de sâmbătă şi duminică.

Astfel, un efectiv de peste 60 jandarmi va asigura măsuri de ordine publică cu ocazia sărbătoririi zilelor unor comunităţi locale( Ziua comunei Rasova, Ziua comunei Fântânele, Ziua comunei Tortoman, Ziua comunei Pecineaga).

De asemenea, militarii vor fi prezenţi şi pe timpul desfăşurării unor evenimente şi competiţii sportive precum meciul de fotbal dintre echipele FC Farul Constanţa  şi SC Brăila, meciul de rugby dintre echipele  CS Năvodari şi RCM Galaţi, Marşul Sănătăţii pe biciclete Antifumat – Constanţa Mamaia 2014, competiţia de Kureş – lupte tradiţionale tătărăşti din localitatea Osmancea, concursul de triatlon organizat pe plaja din localitatea 2 Mai.

Deoarece la aceste evenimente sunt aşteptate să participe un număr mare de persoane, jandarmii vor fi sprijiniţi şi de efective de poliţie. Scopul acestor activităţi este acela de a asigura un climat de linişte şi siguranţă a cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii care pot aduce atingere normelor de convieţuire socială.

Sursă foto: Cuget Liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *