marți, februarie 25, 2020
Acasă > Social > Jandarmii vor asigura ordinea la Triatlonul din Mamaia

Jandarmii vor asigura ordinea la Triatlonul din Mamaia

În zilele de 06-07 septembrie, între orele 08.00-15.30, efectivele de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanţa, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării competiţiei sportive  „CUPA EUROPEANĂ DE TRIATLON” din  staţiunea Mamaia, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi A.C.S.Smart Athletic.

Se va acţiona  integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. Jandarmii  vor acţiona în principal, pentru protecţia participanţilor, asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfăşurării competiţiei sportive, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială.

La acest eveniment vor participa  aproximativ 1000 concurenţi şi 3000 însoţitori şi se estimează prezenţa a 5000 spectatori.

Pentru desfăşurarea în siguranţă a acestei competiţii, pe traseul de concurs, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe B-dul Mamaia, respectiv toate cele 3 benzi de pe partea lacului Siutghiol( sensul de  mers către Constanţa), limita de nord fiind la sensul giratoriu de la Butoaie, iar limita de sud la OnPlonge Jr.

Sursă foto: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *