Acasă > Diverse > Jim Carrey va publica o carte pentru copii în luna septembrie

Jim Carrey va publica o carte pentru copii în luna septembrie

Actorul canadian Jim Carrey va publica o carte pentru copii, intitulată “How Roland Rolls”, care va apărea în librăriile nord-americane în luna septembrie, au anunţat joi reprezentanţii editurii Perseus Distribution. Sabrina McCarthy, o reprezentantă a acestei edituri, consideră că Jim Carrey, celebru pentru personajele trăznite şi amuzante pe care le-a interpretat în multe filme de comedie, este cea mai potrivită persoană din lume pentru a scrie o carte pentru copii.

“Este un actor atât de viu şi de dinamic care aduce la viaţă personaje uimitor de pline de vioiciune. Copiii vor reacţiona cu siguranţă la energia şi la entuziasmul pe care el le-a adus în cartea «How Roland Rolls»”, a declarat ea.

Acest volum ilustrat, despre un val care se numeşte Roland, este prima carte scrisă de Jim Carrey. Actorul canadian a câştigat două Globuri de Aur la categoria cel mai bun actor pentru rolurile din “Man on the Moon” (1999) şi “The Truman Show” (1998). Jim Carrey calcă astfel pe urmele altor actori celebri care au scris cărţi pentru copii, precum Julie Andrews, Julianne Moore şi Jamie Lee Curtis.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor ’90, datorită rolurilor din filmele “Ace Ventura: detectivu’ lu’ peşte” şi “Masca”. El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei “Tipu’ de la cablu”. Starul canadian s-a remarcat şi în alte comedii cu mare succes de casă, precum “Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb And Dumber”, “The Truman Show”, “Eu, cu mine şi Irene”, “Dumnezeu pentru o zi” şi “Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul”.

La începutul acestui an, Jim Carrey a putut fi văzut în filmul “The Incredible Burt Wonderstone”, în care a jucat alături de un alt actor de comedie, Steve Carell. Editura Perseus Distribution face parte din grupul editorial Perseus Book Group.

Sursa: Medifax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *