miercuri, 23 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Jud. Constanța. Șofer cercetat pentru tăinuire. Conducea o mașină căutată de autoritățile din Italia

Jud. Constanța. Șofer cercetat pentru tăinuire. Conducea o mașină căutată de autoritățile din Italia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, pe raza municipiului Hârşova, un autoturism căutat de către autorităţile din Italia pentru confiscare.
În data de 09.09.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cernavodă, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au descoperit, pe raza municipiului Hârşova, un autovehicul marca Mercedes Vito despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că maşina figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia, iar proprietarul acesteia este un cetăţean român, în vârstă de 33 de ani.

Şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este căutat de către autorităţi.

Mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 10.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Sursa: Comunicat Garda de Coastă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *