Acasă > Eveniment > Jud. Constanța. Sute de kg de pește, confiscate de polițiștii de frontieră

Jud. Constanța. Sute de kg de pește, confiscate de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit peste 300 kilograme de pește, fără documente legale.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Midia,  au oprit pentru control, pe comunicația DN22A, în județul Constanța, un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, condus de cetățeanul român R.D., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit 14 saci din plastic în care se afla cantitatea de 328 kilograme de peşte de apă dulce, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deţinerea și transportul fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Comunicat Garda de Coastă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *