Jud. Constanța. Tineri prinși cu substanţe interzise

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat ieri, 06.06.2024, în jurul orei 21:30, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare pe strada Poporului din oraşul Medgidia, doi tineri, cu vârsta de 21, respectiv de 18 ani, care consumau băuturi alcoolice.

Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze pe cei doi şi apoi, datorită faptului că aceştia păreau foarte agitaţi de prezenţa patrulei, să-i controleze corporal.

În urma controlului corporal jandarmii au descoperit asupra fiecăruia dintre ei câte un pacheţel care conţinea muguri vegetali de culoare verde-oliv, cu miros specific, susceptibili a avea efecte psihoactive.

Tânărul de 21 de ani le-a relatat jandarmilor că a cumpărat substanţa respectivă pentru uz propriu, deoarece fumează pentru a se linişti. Celălalt tânăr le-a spus jandarmilor faptul că el doar ţinea acel pacheţel, care de fapt aparţinea unei terţe persoane.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul jandarmeriei, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/ 2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri).

Substanţele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Jandarmeria Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *