Acasă > Eveniment > Jud. Constanța. Tractor furat, descoperit de polițiștii de frontieră

Jud. Constanța. Tractor furat, descoperit de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – P.T.F. Negru Vodă au descoperit un tractor forestier care prezenta modificări la seria de şasiu.

În data de 16.03.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei un cetăţean bulgar în vârstă de 41 de ani, la volanul unui camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în R. Bulgaria. Acesta transporta un tractor forestier.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de şasiu a utilajului transportat prezintă modificări evidente, iar la verificarea seriei de motor s-a constatat că aparţine altui autovehicul.

Tractorul forestier în valoare de aproximativ 94.000 lei, precum şi semiremorca au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: Comunicat Garda de Coastă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *