Acasă > Eveniment > Jud. Constanța. Trafic cu mașini furate

Jud. Constanța. Trafic cu mașini furate

Polițiștii constănțeni au identificat două autoturisme urmărite internaţional.

”În intervalul 12-14 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa au pus în aplicare, pe raza judeţului Constanţa, un plan de acţiune privind combaterea traficului cu autoturisme furate.

Astfel, au fost identificate două autoturisme semnalate în bazele de date ca fiind căutate de autorităţile judiciare din state europene.

Unul dintre autoturisme, estimat la aproximativ 10.000 de euro, face obiectul unei infracţiuni de înşelăciune săvârşită pe teritoriul Germaniei, acesta fiind dat în urmărire din data de 20 martie 2019. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul se afla în posesia unui bărbat, de 33 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Constanţa.

Al doilea autoturism, cu o valoare de aproximativ 2.000 de euro, era căutat din data de 1 februarie 2019 de autorităţile din Spania, fiind pus în circulaţie de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Medgidia.

Poliţiştii constănţeni au informat Biroul SIRENE conform procedurilor internaţionale privind traficul de autoturisme furate, cele două autovehicule fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *