duminică, 9 august 2020
Acasă > Administratie > Județul Tulcea și-a prezentat tradiţiile locale la Bucureşti

Județul Tulcea și-a prezentat tradiţiile locale la Bucureşti

Sâmbătă, 19 iulie, a avut loc în Piața George Enescu din București, evenimentul numit „România – Grădina Europei. Descoperă comorile României“. Acțiunea a fost organizată de Asociația „Cele mai frumoase sate din România – AFSR“, Autoritatea Națională pentru Turism – ANT și Centrul de creație, artă și tradiție al Municipiului București – CREART.

Judeţul Tulcea a fost reprezentat, la acest spectacol al tradiţiilor, de Consiliul Judeţean Tulcea (şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică), respectiv de primăria comunei Jurilovca.

La eveniment au participat ambasadorii Croației, Israel, Delegatia Wallonie – Bruxelles, reprezentanți ai autorităților guvernamentale.

În cadrul acestei expoziţii fiecare județ participant a avut un stand cu o grafică special concepută pentru a face relevante și ușor de identificat pentru orice vizitator principalele valori,  obiective turistice, culturale, produse simbol, personalități marcante pentru fiecare județ (România în Miniatură).

În cadrul evenimentului, preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu a primit, din partea organizatorilor, o diplomă şi o plachetă, pentru implicare în promovarea obiectivelor turistice din acest colţ al României.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *