Acasă > Monden > Justin Bieber face karaoke în mașină

Justin Bieber face karaoke în mașină

 Pentru că tocmai a lansat un nou album, cântărețul canadian participă la tot felul de emisiuni, iar de data aceasta a sărit din nou în ajutorul prietenului său, James Corden. Cei doi se distrează cântând în mașină și mergând la cumpărături, ocazie cu care Justin capătă un nou look.

James Corden intră în contact cu vedeta din el și accepta un outfit gândit de Bieber, copiat după noul stil al tânărului cântăreț, iar când paparazzii îi asaltă, fac un schimb amuzant de locuri. Cei doi fac un covers și după Ironic, cântat de Alanis Morissette, piesa despre care Bieber spune că e preferata sa.

Justin Bieber e în plină campanie de promovare a noului său material, Purpose, așa că bifează apariții la mai multe emisiuni. Săptămâna trecută a apărut din nou la Today Show, unde momentul sau live nu a fost sută la sută reușit. Chiar și așa, piesele sale reușesc să ajungă în topuri și în preferințele nu doar ale fanilor, dar și ale celor care nu l-au luat în seamă până acum. Primul single a fost What Do You Mean, însă mai nou îl ascultăm cu piesa Sorry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *