vineri, 14 august 2020
Acasă > Monden > Justin Bieber vrea să cumpere Neverland, proprietatea lui Michael Jackson

Justin Bieber vrea să cumpere Neverland, proprietatea lui Michael Jackson

Justin Bieber intenţionează să cumpere Neverland, proprietatea lui Michael Jackson. Potrivit Sunday People, cântăreţul ar vrea să ducă acolo o viaţă liniştită, departe de Los Angeles.

Vedeta pop de 19 ani locuieşte în prezent într-o vilă de 6,2 milioane de dolari din Calabasas (California), dar se gândeşte să stea ceva mai departe de Los Angeles. Imensa proprietate a regelui muzicii pop din orăşelul californian Los Olivos a rămas neîngrijită de când a plecat de acolo Michael Jackson, în 2008, cu un an înainte să moară. Justin Bieber este nerăbdător să o cumpere şi a trimis agenţi imobiliari să o viziteze. “Neverland este de vânzare, iar lui Justin i-ar plăcea mult să locuiască acolo”, a declarat o sursă în Sunday People. “Michael Jackson este idolul lui. Singura problemă este că, fiind abandonată, proprietatea este neîngrijită şi vor fi necesare lucrări de amploare”, a adăugat sursa.

Justin Bieber a fost implicat în acest an în câteva scandaluri, fiind acuzat de exces de viteză, că a scuipat în faţă un vecin şi că nu a stat deoparte când a fost vorba de certuri. “Justin a fost implicat în multe probleme în ultimul timp, aşa încât cel mai bun lucru pe care l-ar putea face este să plece din centrul L.A. şi să ducă o viaţă mai liniştită”, mai spune sursa. “Echipa lui este cu adevărat îngrijorată şi ar vrea ca el să se liniştească şi să fie mulţumit. A găsit soluţia ideală, aceea de a se stabili la o fermă aflată la câteva ore de oraş, unde nu va fi hărţuit”, a încheiat sursa în Sunday People.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *