Thursday, 20 September 2018
Acasă > Monden > Kanye West, surprins în timp ce cumpăra verighete, în Beverly Hills

Kanye West, surprins în timp ce cumpăra verighete, în Beverly Hills

Rapperul american Kanye West, a cărui iubită Kim Kardashian a născut în luna iunie primul copil al cuplului, a fost văzut, vineri, în magazinul de bijuterii Cartier din Beverly Hills, în timp ce cumpăra verighete, scrie contactmusic.com.

De asemenea, cântăreţul american s-ar fi uitat la o verighetă cu un diamant încastrat pentru logodnica lui. ”Kanye studia cu atenţie toate inelele de căsătorie, ca şi cum s-ar pregăti să ia o mare decizie. Şi când spun «mare», mă refer chiar la ceva mare, cântăreţul se uita la cele mai mari şi mai scumpe diamante din întreg magazinul”, a declarat o sursă pentru site-ul X17.com.

Rapperul, în vârstă de 36 de ani, a părăsit magazinul fără a avea asupra lui o pereche de verighete, însă a folosit cardul de credit şi se speculează că ar fi comandat un inel special pentru logodnica lui, Kim Kardashian, care a mai fost căsătorită de două ori.

De asemenea, o sursă a dezvăluit anterior că cei doi se pregătesc să se căsătorească, iar marele eveniment ar putea avea loc la Paris, informează contactmusic.com.

Kanye West şi-a lansat de curând cel mai nou album de studio, “Yeezus”, în luna iunie. La începutul săptămânii, producătorul Rick Rubin, care a lucrat cu West la acest album, a lăsat să se înţeleagă că muzicianului american i-au rămas suficient de multe înregistrări de studio de valoare pentru a lansa un nou album.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, “Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy.

Kanye West a devenit tată după ce starleta americană Kim Kardashian a născut, la jumătatea lunii iunie, o fetiţă.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 – provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat – ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kim Kardashian are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012.

La începutul lunii iunie, vedeta americană Kim Kardashian a devenit din nou o femeie liberă, după ce divorţul de fostul ei soţ, jucătorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat. Căsătoria lor a durat doar 72 de zile. Acesta a fost cel de-al doilea divorţ pentru Kim Kardashian. Starleta americană a fost căsătorită timp de patru ani cu producătorul muzical Damon Thomas, de care s-a despărţit în 2004.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.