sâmbătă, ianuarie 18, 2020
Acasă > Monden > Kate Middleton invită la botezul prințului George moașele care au asistat-o la naștere

Kate Middleton invită la botezul prințului George moașele care au asistat-o la naștere

Prințul George, care a împlinit marți trei luni, va fi botezat miercuri, la ora locală 15:00, la capela palatului Saint-James. La botez vor participa, printre alții, moașele care au asistat-o pe mamă, Kate Middleton, când a venit pe lume bebelușul.

‘Capela palatului Saint-James este un loc simbolic pentru William. Organizând botezul acolo, o implică într-un fel și pe mama lui, Diana, pe care prințul William ar fi dorit mult să o vadă la ceremonie’, a declarat un apropiat al cuplului regal în US Weekly. În această capelă a fost depus sicriul prințesei Diana, în 1997, înainte de înmormântare.

Ceremonia ar urma să dureze 45 de minute, din care 25 de minute vor ține rugăciunile și piesele interpretate de o corală. ‘Toți vor respecta un timing foarte precis. Chiar dacă George va începe să plângă, ceremonia va continua’, a spus o sursă în revista menționată. Participanții sunt invitați apoi de prințul Charles și de Camilla la o mică recepție la Clarence House.

Kate și William nu vor ca bebelușul să primească multe cadouri. Într-un comunicat difuzat de palatul Kensington, ei arată că preferă ca englezii să trimită bani ‘pentru acțiuni sociale destinate copiilor’ sau să susțină ‘actele de binefacere de la spitalul’ în care s-a născut prințul George.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *