Acasă > Monden > Kate Middleton va avea parte de tratament regal la St.Mary’s Hospital

Kate Middleton va avea parte de tratament regal la St.Mary’s Hospital

Aşteptând naşterea bebeluşului, Kate Middleton va avea parte de un tratament regal, după cum arată meniul propus de spitalul care o va găzdui. Se ştie că Lindo Wing de la St.Mary’s Hospital este o unitate de excepţie. La acelaşi spital s-a născut, acum 31 de ani, prinţul William, aminteşte E! News.

Publicaţia a obţinut o listă cu mâncărurile din care va avea de ales Kate Middleton când va merge la spital. Regimul este destul de bogat şi complet, cu o masă de prânz şi o cină alcătuită din trei feluri. Ducesa de Cambridge va putea servi supă cremă de roşii, cotlete de miel sau pui fript cu garnitură la alegere. Ca desert, ea va putea mânca plăcintă cu brânză sau alte prăjituri ori, mai dietetic, fructe proaspete sau brânzeturi. Pentru ca alimentele să alunece mai uşor, alături se va afla şampanie sau vin, pentru viitoarea mămică sau pentru vizitatori.

Între mese, Lindo Wing pune la dispoziţie Light Bite Menu, disponibil toată ziua şi alcătuit din supe, salate, omlete, cartofi şi sandwichuri. Mai există şi regimuri speciale, ca cele vegetarian şi halal, pregătite la cerere. Micul dejun este destul de clasic, cu cereale, iaurturi, fructe, sucuri, cornuri şi băuturi calde.

Sursa:  AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.