KMG lansează cea de-a doua ediție a programului său de burse

KMG International lansează cea de-a doua ediție a programului său de burse! KMG are legătură cu orașul nostru pentru că el este cel care deține și platforma de rafinare Petromidia Năvodari.

Acest colos economic va acorda 100 de burse elevilor de liceu și studenților cu performanțe remarcabile din București, Constanța și Prahova. Elevii și studenții pasionați de industria de petrol și gaze își pot trimite candidaturile la adresa dedicată programului între 16 septembrie și 20 octombrie, urmând ca pe 1 noiembrie să fie anunțate rezultatele procesului de selecție.

“Programul de burse KMG International este unul dintre proiectele dezvoltate de compania noastră pentru susținerea educației de calitate în România. Știm că educația este cheia către dezvoltarea durabilă a comunităților și credem că tinerii performanți trebuie susținuți, mai ales atunci când resursele nu sunt suficiente. De aceea, continuăm programul de burse, tocmai pentru a contribui la creșterea viitoarei generații de profesioniști din domeniul de petrol și gaze.” a declarat Alexey Golovin, director departament juridic și afaceri corporative, KMG International.

Bursele, în valoare de 1000 de dolari fiecare, sunt oferite pentru un an de studiu și vor fi acordate în urma unei jurizări riguroase: 50 vor fi acordate studenților înscriși în programul de practică al companiei, pe baza evaluării performanței lor, iar restul de 50 vor fi oferite printr-un proces de evaluare. Printre criteriile de eligibilitate, menționăm: media academică peste 8-pentru toți anii de studiu, implicarea în activități de voluntariat și dorința puternică de a-și dezvolta cariera în domeniul energetic-descrisă într-un eseu de motivație. Pentru a se înscrie în programul de burse, studenții și elevii interesați sunt invitați să consulte pagina oficială a programului pentru a descoperi daca sunt eligibili și care sunt documentele ce trebuie transmise.

Mai multe detalii pe https://kmginternational.com/ro/cariere/burse.

KMG International, prin companiile membre cu sediul în Constanța, București, Ploiești, menține tradiția de a organiza stagii de practică și internship, parte din strategia de a investi în dezvoltarea de resurse umane și de a transfera cunoștintele de la profesioniștii lor către elevi, studenți și proaspăt absolvenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *