vineri, 25 septembrie 2020
Acasă > Comunicate > La cules de struguri pe înserat

La cules de struguri pe înserat

Un echipaj de jandarmerie a surprins marţi, 10.09.2013, la lăsarea serii, trei persoane care au sustras circa 400 kilograme de struguri dintr-o fermă viticolă aflată pe raza localităţii Cernavoda.

În jurul orei 19.00, jandarmii aflaţi în patrulare în apropierea localităţii Cernavoda, au observat în apropierea unei sole de vie aparţinând unei societăţi comerciale, un număr de şase saci şi cinci sacoşe pline ochi cu struguri de vin. Nu după mult timp de aşteptare în apropierea locului, după circa 15 minute, s-au ivit şi “proprietarii” mărfii, doi bărbaţi şi o femeie, care nu au putut să justifice cantitatea de struguri strânsă cu atata sârg.

Întreaga cantitate a fost predată de către jandarmi, pe bază de proces verbal, unui reprezentant al proprietarului fermei viticole.

Celor în cauză, respectiv P.Florentin de 33 ani, P.Lucian. de 34 ani şi V.Diana. de 33 ani, din Cernavoda le-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de furt calificat, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *