duminică, ianuarie 19, 2020
Acasă > Eveniment > La mulți ani, Corina Martin!

La mulți ani, Corina Martin!

Corina Martin, președintele Asociației de Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, sărbătorește azi o frumoasă vârstă.

Născută la 15 iulie 1967, Corina Martin este licențiată în economie a Academiei de Studii Economice București, Facultatea de Comerț, promoția 1990 și a obținut și un brevet de manager în turism.

În perioada 1994-1998 a fost director de filială al agenției Nouvelles Frontieres-Simpaturism, apoi administrator al hotelului Minerva din Eforie Nord, iar din 1998 deține, în calitate de proprietar, agenția de turism Mistral Voyages SRL, care ulterior s-a transformat în Mistral Tours – SC Martin Resorts SRL.

Între 2004 și 2006 a fost vicepreședinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism(ANAT) – Regiunea 2 Sud-Est, între 2006 și 2009 a fost președinte al Regiunii 2 Sud-Est din cadrul ANAT, pentru ca din 2009 până în 2013 să fie președinte al ANAT.

Totodată, Corina Martin este începând cu anul 2007 președinte al Asociației de Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, iar din 2009 și președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România.

Din martie 2013 și până în prezent este vicepreședinte ANAT.

În calitatea sa de manager în turism și din funcțiile deținute a militat tot timpul pentru promovarea și dezvoltarea turismului românesc, nu doar a celui de pe litoral și din Delta Dunării, ci și a celui național. Mai mult, Corina Martin a dus o campanie susținută pentru ajutorarea patronatelor și investitorilor din turism, pentru reglementarea angajării de personal calificat în turism, pentru reducerea TVA-ului la 9% pentru toate serviciile turistice.

Cu prilejul aniversării, redacția Litoral TV și Gazeta de Năvodari îi urează doamnei Corina Martin un sincer “La mulți ani!” și multe împliniri profesionale!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *