Acasă > Eveniment > La mulți ani Ovidiu Cupșa!

La mulți ani Ovidiu Cupșa!

Astăzi este aniversarea lui Ovidiu Sorin Cupșa, director general și președinte al consiliului de conducere al CERONAV.

Dr. ing. Ovidiu Sorin Cupșa s-a născut la 26 iunie 1971 în Bistrița și este deținătorul a două diplome de licență: una obținută în anul 1994 la Institutul de Marină Civilă, Facultatea de Electromecanică Navală, iar a doua obținută în 2000 la UMC, Facultatea de Navigație și Transport Maritim.

În anii 2005 – 2007 a deținut funcția de Director al “S.C. Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA, Filiala Telecomunicații”. În perioada 2007 – 2008 a deținut funcția de Director General și Președinte al Consiliului de Administrație la Compania Națională “Administrația Canalelor Navigabile” SA.

 În anii 2004 – 2008 a deținut succesiv pozițiile: Președinte al Consiliului de Administrație la Șantierul Naval Mangalia, membru AGA la Compania Națională de Investiții, membru AGA la Transcanal SA.

Între 2010 – 2012 a predat ca Lector Universitar la Universitatea Maritimă Constanța, Facultatea Navigație și Transport Maritim.

Din anul 2012 este Director General și Președinte al Consiliului de Conducere al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV.

În anul 2013 a devenit Conferențiar Universitar al Universității Maritime Constanța, Facultatea Navigație și Transport Maritim.

Pe plan politic, Ovidiu Cupșa este vicepreședinte al organizației județene Constanța a Partidului Național Liberal, fiind și consilier județean din partea acestei formațiuni politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *