La Năvodari, cursurile se desfășoară după scenariul „hibrid“

  •  
  •  
  •  
  •  

Unitățile de învățământ de la Năvodari au optat pentru scenariul hibrid în ceea ce privește  desfășurarea cursurilor în noul an școlar.

De altfel, este forma pe care au ales-o cele mai multe instituții din județ. Detalii găsiți AICI

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a anunțat scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din tot județul.

Cele mai multe unități au optat pentru scenariul hibrid. 7 unități rămân închise, iar orele se vor desfășura exclusiv online.

Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al fiecărei instituții.

Inspectoratului Școlar Județean Constanța i-au fost transmise propunerile privind scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din județul Constanța, începând cu 14 septembrie 2020.
”Aceste propuneri au fost aprobate în consiliul de administrație al fiecărei instituții școlare, fiind avizate de IȘJ și DSP Constanța.
În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din 10 septembrie s-a stabilit că:
-în 223 unități se va aplica scenariul 1 (participarea directă, „față în față”);
-în  285: scenariul 2 (atât participare directă, cât și on-line, alternativ: scenariul „hibrid”);
-în  7: scenariul 3 (participare numai on-line)”.
Cursurile cu scenariul 3 sunt la: Şcoala Gimnazială Nr. 1 Cuza Vodă și Grădiniţa cu Program Normal Cuza Vodă (din cauza ratei incidenței cumulate peste limita de alertă de 3/1.000 locuitori, conform datelor furnizate de DSP); – Grădiniţa cu Program Prelungit „Ion Creangă” Medgidia, Grădiniţa cu Program Prelungit „Lucian Grigorescu” Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal Nr.11 Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal „Piticot” Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal Nr. 8 Medgidia.
De asemenea, precizăm că totalul de 515 unități de învățământ cuprinde și Palatul Copiilor și cluburile copiilor, cluburile sportive și CJRAE (12 instituții).
Sursa: ISJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *