Wednesday, 26 September 2018
Acasă > Administratie > La Năvodari vor fi construite două sensuri giratorii

La Năvodari vor fi construite două sensuri giratorii

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru realizarea a două noi sensuri giratorii în localitate.

Acestea vor fluidiza circulația în oraș.

Edilul menționează că este vorba despre un sens giratoriu la intersecția străzilor Constanței cu Nuferilor și  un sens  giratoriu la intersecția străzilor Albinelor cu Rândunelelor.

7 comentarii la “La Năvodari vor fi construite două sensuri giratorii

  1. Sensuri giratoare ne lipseau ca in rest avem detoate cu bani cheltuiti se puteau face alceva renovarea parcurilor ca sunt praf offf 🤔😡

  2. Vrei sa iti suplimentezi veniturile! Sa folosesti timpul tau liber in beneficiul tau!
    Program ultra flexibil! Fara obligatii si program obositor! Tu esti seful tau!
    Vino in echipa noastra si nu vei regret! Cunostinte minime pentru operarea calculatorului si internet! Asiguram instruire gratuita,asistenta pe parcursul activitatii!
    Solicita detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com

  3. Nici nu s-a finalizat tronsonul navodari-lumina si va arde de giratorii??zdrentelor..sunt alte lucruri mai importanta de realizat.

  4. Oferta puternica: oportunitate de castig. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre cu subiectul INFO: cita_ct69@yahoo .com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.