Acasă > Comunicate > La nivelul USL nu a fost luată nicio decizie cu privire la votul din Parlament pe tema referendumului propus de președintele Traian Băsescu

La nivelul USL nu a fost luată nicio decizie cu privire la votul din Parlament pe tema referendumului propus de președintele Traian Băsescu

La nivelul Uniunii Social Liberale nu a fost luată nicio decizie cu privire la votul din Parlament pe tema referendumului propus de președintele Traian Băsescu.

Acuzațiile liderilor de grup ai Partidului Social Democrat sunt lipsite de temei, de vreme ce liderii PSD de la Senat și Camera Deputaților au fost informați din timp cu privire la modul în care liberalii vor vota în această privință.

Partidul Național Liberal consideră că referendumul propus de Traian Băsescu este un demers inutil și în consecință liberalii s-au pronunțat împotrivă. În plus, aproximativ 20 de parlamentari PSD au votat alături de reprezentanții PNL și în concordanță cu programul de guvernare cu care USL a câștigat alegerile din decembrie 2012. Totodată, 10 parlamentari social-democrați s-au abținut  de la vot, Miron Mitrea fiind unul dintre aceștia.   Acest program prevede clar sistemul bicameral, iar românii, atunci când au votat USL, au știut că optează pentru păstrarea bicameralismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *