Acasă > Sport > La un pas de victorie

La un pas de victorie

Farul Constanța a trecut pe lângă o victorie mare. În cadrul etapei a 3-a, din seria Est a ligii a II-a la fotbal, formația constănțeană a jucat pe stadionul Farul, cu Academica Argeș.

În ciuda oboselii acumulate în partida de cupă cu Săgeata, echipa antrenată de Marian Pană a dat o replică foarte bună unui adversar venit la malul mării cu gândul la o victorie. Gazdele au deschis scorul în minutul 48, prin Ochia care a fructificat spectaculos, o pasă primită de la Enciu.

Din minutul 77 oaspeții au jucat în inferioritate, după eliminarea lui Olariu. Se credea că acesta va fi scorul final, dar arbitrul întâlnirii a văzut fault la o cădere teatrală în careul farist și a dictat lovitură de la 11 m. Era minutul 84 și Pătrașcu a egalat, atunci când nimeni ne se mai aștepta.

Farul se află la a treia remiză din acest sezon și a acumulat 3 puncte. În etapa viitoare, dobrogenii vor juca, în deplasare, cu FC Voluntari, sâmbătă 20 septembrie, ora 11:00.

În celelalte meciuri ale rundei s-au înregistrat rezultatele: Săgeata Năvodari – Unirea Slobozia 1-0, CS Balotești – ACS Berceni 3-3, CF Brăila – Rapid Suceava 0-2, FCM Dorohoi – SC Bacău 0-2 și Gloria Buzău – FC Voluntari 1-0.

Redactor: Nicu Dolea

Sursă foto: reporterntv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *