duminică, 9 august 2020
Acasă > Monden > Lady Gaga, domnişoară de onoare la nunta unei prietene, în Mexic

Lady Gaga, domnişoară de onoare la nunta unei prietene, în Mexic

După ce în ultima perioadă a stat departe de lumina reflectoarelor în vederea recuperării după o operaţie la şold, Lady Gaga a fost fotografiată la nunta celei mai bune prietene, unde a participat ca domnişoară de onoare.

Deşi celebră pentru ţinutele excentrice pe care le alege pentru apariţiile în public, Gaga, în vârstă de 27 de ani, a fost îmbrăcaă la eveniment asemenea celorlalte domnişoare de onoare, purtând o rochie de culoare roz deschis.

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Germanotta, a zburat în Cabo San Lucas, în Mexic, pentru nunta prietenei ei, Bo, după o perioadă de recuperare în care a intrat din cauza unei operaţiii la şold, scrie Daily Mail.

Gaga nu a fost văzută cu obişnuitul echipaj gata să-i satisfacă poftele, ea fiind în schimb cea aflată la dispoziţia viitoarei mirese.

Cu câteva zile înainte de marele eveniment, Stefani şi prietenele ei au profitat de împrejurimile şi vremea din Cabo San Lucas pentru a se relaxa pe plajă.

Vedeta a apărut vizibil schimbată după perioada de recuperare, afişând câteva kilograme în plus şi o culoare de păr mai închisă.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *