Lampioane memorabile!

  •  
  •  
  •  
  •  

Un oraş plin de viaţă este magic datorită dorinţelor aprinse care zboară către cer!

Cu mâinile întinse, cu o gingaşă sclipire in privire, cu un zâmbet fain, cu dorinţe mii, mă alătur unei poveşti nemuritoare, pe care o scriu chiar eu..

Cu blândeţea unui copilaş rămân neclintită în loc, naiv,  privesc cum plutesc sute de lampioane, şi parcă sufletul meu, prinde aripi.

Flacăra sufletului arde necontenit, clepsidra vieţii’mi măsoară clipele deosebite şi mă face sa mă simt specială. Pentru o secundă  inchid ochii şi simt că speranţa este ancora vieţii mele, şi mă conduce prin valurile acestei lumi, luminându’mi sufletul, care este nemuritor.

 Te’ai gândit că numele pe care`l porţi… nu e la întâmplare??…eşti unic, nu o copie!

Azi , alege să ai o atitudine pozitivă, pentru că mâine va trebui sa alegi din nou…şi cine ştie dacă vei mai avea ocazia să’ţi mai  pui o ultima dorinţă..??

Lampionul – este o minunată hartă care, dacă este bine urmată, îndrumă pe om spre marea comoară care este viaţa veşnică.

Leagă’ţi inima de cer!

De fiecare dată când luminează oraşul meu, eu sunt gata să scriu o nouă poveste, cu o lacrimă curată ce se aseamănă  cu roua ce luceşte`n soare!

Privesc oamenii, şi resimt bucuria lor, bunătatea se citeşte in ochii lor, grijiile se risipesc..eu cu drag admir sufletele tinere chiar dacă bâtrâneţea şi’a pus amprenta asupra lor, ca şi o mască.

Privesc dincolo de aparenţe, de taine ce ard in piept, de mistere ce ne învăluie pe fiecare!

Fiecare lampion, are stăpânul său!

Fiecare stăpân are dorinţa lui!

Fiecare dorinţă ne indică drumul..

Drumul reprezintă primul capitol din cartea vieţii!

 Drag cititor, eşti pregătit să parcurgi istoria vieţii tale? Sau încă mai arunci o privire în oglinda retrovizoare?

Uneori, copilăria este cea mai dulce amintire a vieţii … în ea te regăseşti tot fericit chiar şi-n orele tristeţii, nu’i aşa?! Păstreaz’o şi’n viitor, şi învaţă să fii fericit în orice moment al vieţii!

Doamne, colorează viaţa mea în culorile cele mai frumoase şi topeşte gheaţa din fiecare inimioară!

 

By Tabita Nedelcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *