Lansarea Grupului Maritim de la Marea Neagră, la Constanța

  •  
  •  
  •  
  •  

Instituția Prefectului – Județul Constanța și Institutul Aspen România în colaborare cu Guvernul României are onoarea să va invite să participați la lansarea Grupului Maritim de la Marea Neagră. Evenimentul se va desfășura în data de 14 mai 2014 între orele 13.00 și 16.00 la sala ”Remus Opreanu” din cadrul Instituției Prefectului – Județul Constanța.

Sub auspiciul Romanian Gateway Unit, o inițiativă națională strategică, discuțiile Black Sea Maritime Cluster se vor axa pe două subiecte importante: creșterea economică, investițiile durabile (inclusiv locuri de muncă și strategii ale forței de muncă) ca rezultat al activităților economice ale industriei navale, și Securitate și Energie în zona Mării Negre.

La eveniment și-au anunțat participarea reprezentanți de rang înalt ai Guvernului României, ai autorităților portuare, administrației locale, precum și oficiali ai camerelor de comerț, ai Băncii Mondiale, dar și cei mai importanți actori economici din infrastructura maritimă, din companii de consultanță și din companii de petrol și gaze.

The Romanian Gateway Initiative a fost lansată sub egida Guvernului României și inspirată de ediția din 2013 a Forumului de la București, organizat de Institutul Aspen, cel mai mare eveniment internațional din România care adresează nevoile economice și strategiile politice ale decidenților politici din Regiunea marea Adriatică, Marea Neagră și Marea Caspică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *