Acasă > Politica > Laura Codruţa Koveși a fost desemnată să se ocupe de politicile anticorupţie şi de reforma justiţiei în cadrul Misiunii României la Bruxelles

Laura Codruţa Koveși a fost desemnată să se ocupe de politicile anticorupţie şi de reforma justiţiei în cadrul Misiunii României la Bruxelles

Laura Codruţa Koveși va ocupa această funcţie, de Înalt Reprezentant, timp de trei ani. Kovesi a fost detaşată la Ministerul Afacerilor de Externe de către Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Monica Prejmereanu, purtător de cuvânt CSM, a declarat ca solicitarea a fost făcută de M.A.E., iar detașarea a fost pusă în regim de trei ani. A fost o sedință în regim de urgență, este în practica secției de a întruni o astfel de sedință ori de câte ori situația o impune.

Codruţa Kovesi, a declarat, luni, că nu exclude o candidatură pentru Direcţia Naţională Anticorupţie  şi nicio eventuală funcţie ce presupune o activitate legată de Mecanismul de Cooperare şi Verificare sau de activităţi anticorupţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *