Acasă > Monden > Laureații Festivalului Anonimul. “Marița”, în regia lui Cristi Iftime, a luat marele trofeu

Laureații Festivalului Anonimul. “Marița”, în regia lui Cristi Iftime, a luat marele trofeu

Sâmbătă, 12 august, a avut loc Gala de Închidere a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL 2017. Și de această dată, publicul de la Sfântu Gheorghe a hotărât care sunt câștigătorii.

La secțiunea de scurtmetraj s-au decernat următoarele premii:

Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj străin filmului STATE OF EMERGENCY MOTHERFUCKER, regia Sebastien Petretti (Belgia), decernat în prezența actorului Yassine Fadel.

Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj românesc a fost acordat filmului SCRIS/NESCRIS, în regia lui Adrian Silișteanu. Oferit de HBO România, premiul a fost decernat în prezența regizorului.

Premiul Ovidiu Bose Paștină, oferit de Fundația Anonimul, pentru filmul IL SILENZIO/ THE SILENCE, regia Farnoosh Samadi și Ali Asgari (Italia).

În cadrul secțiunii de lungmetraj, Trofeul ANONIMUL 2017 s-a acordat filmului MARIțA, în regia lui Cristi Iftime. Trofeul a fost decernat în prezența actorului Adrian Titieni.

ANONIMUL s-a desfășurat la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Festivalul, organizat de Fundația Anonimul și Asociația FAMart, este co-finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, Centrul Național al Cinematografiei, Administrația Fondului Cultural Național, Uniunea Cineaștilor din România și Consiliul Județean Tulcea.

 

Sursa: Comunicat Fundația Anonimul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *