Acasă > Politica > Liberalii, mesaj către noul premier, Dacian Cioloș: Fără pesediști în guvern și în administrație

Liberalii, mesaj către noul premier, Dacian Cioloș: Fără pesediști în guvern și în administrație

 Liberalii i-au transmis un mesaj clar noului premier, Dacian Cioloş. Fără pesedişti în guvern şi în administraţie. Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au avut prima întâlnire cu omul desemnat de Klaus Iohannis chiar la sediul PNL.

“Nu am discutat de liste şi nici de nume. De abia acum începe să o creioneze. Sunt discuţii privind priorităţile noastre de guvernare. Am insistat pe depolitizarea administraţiei şi transparenţa în administraţie. Altfel, ar fi greu unui cabinet tehnocrat să facă faţă unui aparat plin de PSD-işti, Domnia sa ştie că misiunea de a conduce un guvern acum nu e deloc uşoară, dar se va descurca foarte bine”, a spus Alina Gorghiu.

Liberalii insistă pe faptul că Dacia Cioloş are nevoie de un cabinet curat, format din oameni fără apartenenţă partinică şi că va susţine noua echipă de la palatul Victoria. “O să avem şi o discuţie după ce îşi va face lista. Ne-a bucurat că e conştient că va trebui să pună la punct colaborarea parlamentară, să relaţioneze des cu parlamentul, L-am asigurat de sprijinul nostru. Să vină cu un buget de dezvoltare, de investitii şi de absorţie fondurilor comunitare”, a transmis şi Vasile Blaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.