vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Eveniment > Liberty Parade se mută în Mamaia?

Liberty Parade se mută în Mamaia?

După 15 ani, cel mai mare eveniment de street dance din România, Liberty Parade, nu va mai avea loc. Cel puţin nu în această vară şi nu în sudul litoralului. Declarația îi aparține directorului Europa FM, Alexandru Baculea, prezent în mijlocul consilierilor locali din Mangalia, în cadrul unei şedinţe ordinare.

Liberty Parade aduna, în sudul litoralului, în plină vară, circa 60.000-70.000 de spectator. Pe lângă concertele celor mai renumiţi DJ din lume, Caravana Liberty era una dintre atracţiile sezonului, cu participarea a zeci de mii de tineri, costumaţi care mai de care mai fistichiu, mergând alături de camioanele cu muzica la maximum, de la Olimp la Saturn.  Aici aveau loc peste 12 ore de muzică dance,  pe o scenă de 7 m deschidere, 14 metri înălțime şi 360 de tone echipament, înconjurată de 400 mp ecrane. Directorul de evenimente al Europa FM, Alexandru Baculea pune în seama birocraţiei lipsa acestui eveniment de pe lista “event“-urilor de sezon de la malul mării:

Alexandru Baculea mai spune că doi dintre cei trei sponsori au fost  de acord cu mutarea Liberty Parade la Mamaia, unde publicul este mai tânăr, însă principalul finanţator a decis ca evenimentul să rămână la vechea locaţie, în sudul litoralului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *