Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari, premiat la concursul național ”Lider European”

Inspectoratul Școlar Județean Constanța transmite că echipa Liceului Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari, coordonață de prof. Ciolpan Gabriela, a obținut Mențiune în cadrul concursului național Lider European, cu un punctaj de 98 de puncte, într-o competiție la care s- au inscris peste 350 de scoli.

”Elevii Mocanu Marius, Cojocea Irina, Turiță Maria, Cozma Elena au vorbit despre „Fighting for Wellness” și au convins!”, menționează ISJ.

De asemenea, Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari a obținut participarea la Programul mondial Eco-Schools, coordonat de Fundaţia de Educaţie pentru Mediul Inconjurător (FEE), ce reuneşte 81 de organizaţii din 68 de ţări, care acţionează la nivel naţional în domeniul educaţiei pentru o dezvoltare durabilă.

Ce este Lider European?

  • O competiție care își propune să dezvolte abilitățile de leadership și de vorbire în public ale elevilor de liceu, spiritul de echipă și capacitatea de a mobiliza grupuri de oameni pentru a lucra împreună în beneficiul comunității lor.
  • Obiectivul concursului este de a spori și consolida spiritul Uniunii Europene în rândul tinerilor, în contextul activităților legate de valorile și temele europene.
  • Provoacă elevii de liceu, din clasele IX-XII, să lucreze în echipă și să elaboreze proiecte prin care să răspundă problemelor sau oportunităților existente în comunitățile locale. Concursul se concentrează pe dezvoltarea de proiecte în oricare dintre domeniile: educație, social, cultural, afaceri/ economic și de mediu.
Sursa: ISJ Constanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *