Lideri PSD chemaţi la Bucureşti

  •  
  •  
  •  
  •  

Liderii PSD din teritoriu au fost convocaţi la Bucureşti, astăzi pentru a participa, alături de liderii de la centru, la o întâlnire informală, cu caracter aniversar, în condiţiile în care preşedintele partidului, Victor Ponta, aniversează împlinirea a patru ani de când a fost ales în această funcţie.
Mai mulţi lideri social-democraţi din teritoriu, respectiv preşedinţi de organizaţii judeţene, preşedinţi de Consilii Judeţene şi primari de municipii reşedinţă de judeţ au confirmat ieri că au fost convocaţi pentru joi la Bucureţti. Ei au precizat că vor fi prezenţi joi la o întâlnire informală, un fel de Comitet Executiv Naţional cu caracter aniversar.
Liderii PSD menţionaţi au precizat că la această întrevedere informală vor fi aniversaţi patru ani de când președintele partidului, Victor Ponta, a fost ales în această funcţie. Întrevederea informală va avea loc, potrivit unor surse social-democrate, la un hotel din Bucureşti, în cursul după-amiezii de joi.
După această întrevedere, Victor Ponta va pleca, potrivit programului său oficial, într-o vizită la Chişinău, urmând să părăsească ţara joi seară, la ora 19.00. Victor Ponta a fost ales în funcţia de preşedinte al PSD în data de 21 februarie 2010.
Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *