miercuri, decembrie 11, 2019
Acasă > Politica > Liderul PNL, Crin Antonescu, este acuzat de colegii de partid pentru eşecul referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, este acuzat de colegii de partid pentru eşecul referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

Scandal în rândurile Partidului Național Liberal.Liberalii s-au întâlnit joi în cadrul unei ședințe pentru a analiza rezultatul referendumului. Iar rezultatul a fost următorul: l-au găsit drept vinovat pe fostul președinte PNL, Crin Antonescu. În apărarea sa. Antonescu afirmă că suspendarea şefului statului a fost ideea social-democraţilor, lucru susținut și de vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde. O altă surpriză a constituit-o și purtarea șefului Senatului. La ieșirea de la dezbateri, Crin Antonescu a fost vizibil iritat de prezența jurnaliștilor dornici să afle ce s-a discutat, iar răspunsurile acestuia au fost cât se poate de seci. Liberarii au mai discutat în cadrul ședinței și despre candidaturile pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *