luni, februarie 24, 2020
Acasă > Sport > Liga I: Concordia Chiajna a pierdut meciul cu CSU Craiova

Liga I: Concordia Chiajna a pierdut meciul cu CSU Craiova

Oltenii s-au impus prin golurile marcate de capverdianul Kay (26), cu capul, din centrarea lui Hristo Zlatinski, și de Andrei Ivan (66), pe contraatac. Kay a marcat primul său gol în Liga I.

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seara, în deplasare, în prima partidă din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

CS Universitatea a jucat ultima parte a meciului în zece oameni, după eliminarea bulgarului Apostol Popov (73).

Ilfovenii au avut doar două șanse de gol, prima prin Marian Constantinescu (8), al cărui șut din unghi a fost deturnat de portarul Cristian Bălgrădean, și una uriașă prin Florin Purece (41), care a ratat din poziție ideală.

Oaspeții au irosit și ei câteva ocazii bune de gol, prin Andrei Ivan (22), a cărui lovitură de cap a fost scoasă de pe linia porții de Bucurică, Nuno Rocha (33), blocat de portarul Iacob, din nou Ivan (81), scăpat singur cu portarul, și Zlatinski (86), al cărui șut a fost apărat de Iacob.

CSU a reușit prima sa victorie în ultimele trei etape, în timp ce Concordia nu are nicio victorie în ultimele trei partide. În tur, CSU s-a impus cu același scor, 2-0.

CS Concordia Chiajna — CS Universitatea Craiova 0-2 (0-1), Stadion Concordia — Chiajna
Au marcat: Carlos Silveira da Graca ”Kay” (26), Andrei Ivan (66).
Cartonaș roșu: Apostol Popov (CSU, 73).
Arbitru: Alexandru Tudor (București); arbitri asistenți: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Valentin Avram (București); arbitru de rezervă: Bogdan Ionuț Anghelinei (Galați)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timișoara) — CCA, Cătălin Cursaru (Ploiești) — LPF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *