duminică, 27 septembrie 2020
Acasă > Diverse > Lisa Robin Kelly, celebră pentru serialul “That ’70s Show”, a murit la 43 de ani

Lisa Robin Kelly, celebră pentru serialul “That ’70s Show”, a murit la 43 de ani

Actriţa Lisa Robin Kelly, celebră pentru rolul din serialul “That ’70s Show”, a murit la vârsta de 43 de ani într-o clinică de dezintoxicare din California, din cauza unui atac de cord.

Lisa, care a suferit mult timp în lupta cu dependenţa de alcool, se internase luni într-un centru de tratament, hotărâtă să se vindece, potrivit agentului ei, citat de dailymail.co.uk.

“Se lupta de ceva timp cu demonii şi în cele din urmă a pierdut bătălia”, a confirmat purtătorul de cuvânt al actriţei pentru TMZ.

La două zile după ce Lisa intrase în centrul de dezintoxicare, adusă de iubitul ei, ea a fost găsită inconştientă, cu urme de ace pe ambele mâini. Noul ei iubit, a cărui identitate este necunoscută, a pretins că urmele de ace nu erau legate de droguri, ci de repetate încercări de a i se lua sânge după ce fusese spitalizată cu câteva zile în urmă.

Managerul Lisei, care vorbise cu actriţa luni, a spus că era “plină de speranţă şi de încredere şi dornică să lase în urmă această parte a vieţii ei”.

Cauza morţii nu a fost comunicată deocamdată. Se presupune că Lisa a recidivat în ceea ce priveşte consumul de alcool după o dispută uriaşă cu soţul său, Robert Gilliam.

Mesaje de comemorare încep să apară pe reţeaua de socializare Twitter din partea prietenilor şi a colegilor de platou din serialul “Anii ’70”. “O veste teribilă, îngrozitoare. Genială în ‘ ’70”. Ne vedem data viitoare, LRK, sărutări”, a scris Danny Masterson, actorul care l-a interpretat pe Steven Hyde în acelaşi serial.

Pagina de Facebook a Lisei Robin Kelly a fost preluată de un prieten pentru a posta un mesaj pentru fani.

Actriţa se confruntase cu mai multe încercări pe plan personal în ultima perioadă, fiind arestată de cel puţin patru ori în ultimii trei ani – pentru condus sub influenţa alcoolului, abuz între soţi şi acte de violenţă.

În luna mai, aceasta a depus actele de divorţ de soţul ei, Robert Gilliam, după o căsnicie de nouă luni. Bărbatul în vârstă de 61 de ani i-ar fi cerut soţiei să îi transfere conţinutul contului ei de bancă, agresând-o fizic după ce a refuzat.

Actriţa dezvăluise recent că problema ei cu alcoolul i-a provocat un avort în 2003, ceea ce nu a făcut decât să agraveze dependenţa ei de alcool. “Am pierdut un copil. Prin urmare, pierdsusem totul şi abuzam de alcool”, a spus ea într-un interviu.

Celebră pentru rolul din serialul “Anii ’70”, unde a interpretat-o pe sora personajului principal Eric, Lisa a abandonat show-ul după 50 de episoade, din cauza problemelor cauzate de dependenţa ei.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *