vineri, 28 februarie 2020
Acasă > Turism > Litoralul este pregătit pentru minivacanța de 1 Mai

Litoralul este pregătit pentru minivacanța de 1 Mai

Hotelierii au început pregătile pentru minivacanța de 1 Mai. Turiștii care aleg să-și petreacă cele 4 zile de concendiu pe litoral au la dispoziţie pachete promoţionale. Asta doar dacă Guvernul va decreta 2 mai zi liberă.

„Așteptăm să facem un pachet de minim stay de patru zile, trei nopți de cazare, și atunci clientul va beneficia de un tarif mult mai bun.” a declarat managerul de hotel Anca Nedea.

Nici agențiile de turism nu au stat degeaba. Acestea au pregătit oferte în zone exotice.

„Cu siguranță românul va pleca de acasă, va merge pe litoral sau la munte de 1 Mai și cei care vor dori să meargă în străinătate vor avea posibilitatea să stea mai multe zile într-o destinație gen Paris, Londra, Madrid sau Berlin.” a spus Cristian Bărhălescu, manager Agenție de Turism.

Acum, hotelierii mai au de așteptat un singur lucru. Decizia Guvernului de a declara zi liberă 2 mai.

„Sunt absolut convinsă că premierul va aviza favorabil propunerea pe care am facut-o, același lucru am făcut anul trecut când am solicitat ca zilele de 2 și 3 mai să fie declarate libere și s-a întâmplat. De aceea ne-am gândit ca și în acest an să facem aceeași propunere pentru ziua de  2 mai, ceea ce ar permite românilor să nu rămână acasă pe 1 mai, la grătare pe iarba din fața casei sau din parc, ci să aleagă să plece într-o vacanță care le-ar oferi patru zile, în orice destinație de turism din România.” a afirmat președintele ALDD Corina Martin.

În prezent stațiunea Mamaia arată ca un șantier din cauza lucrărilor de reamenajare. Hotelierii sunt optimiști şi spun că, indiferent de condiţii, în minivacanţa de 1 Mai litoralul va fi arhiplin.

Redactor: Denisa Stoenescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *