Acasă > Social > Litoralul românesc va petrece un week-end monden!

Litoralul românesc va petrece un week-end monden!

Fie că eşti turist şi vrei să petreci la malul mării, fie că eşti constănţean, acest week-end te invită la distracţie mondenă în staţiunile româneşti. Pentru că viaţa culturală a luat o pauză pe timp de vară, au mai rămas doar cluburile şi petrecerile cu vedete autohtone unde îţi mai poţi petrece timpul liber.

Ilinca Vandici vine în Mamaia
Ilinca Vandici este o vedetă din lumea televiziunii româneşti, cu o scurtă carieră în muzică la care a renunţat rapid, în lumea moddeling-ului dar şi a dansului. Azi, are propria emisiune şi este vânată de paparazzi la fel ca orice altă vedetă autohtonă. Ilinca Vandici este o fată care şi-a văzut visul devenit realitate, acela de a participa activ la ceea ce înseamnă manipularea opiniei publice prin mass-media.
În acest weekend vine în Mamaia pentru a oferi tuturor fanilor săi şansa de a petrece împreună. Sâmbătă, 21 iulie, de la ora 22.00, la Crema Summer Club din Mamaia va avea loc o petrecere “Pilow Dream Fashion”, unde senzualitatea nu va lipsi deloc.

DJ Johnny DaMix şi MC Silviu Andrei îşi fac veacul tot pe litoral
Pentru că ne aflăm abia la jumătatea verii, ca în fiecare an, DJ Johnny DaMix şi MC Silviu Andrei vin în cele mai fierbinţi zile în Mamaia, pentru a face atmosferă în timpul nopţii, chiar şi la răsărit.
În această sâmbătă, 21 iulie, după ora 23.30, în club Fratelli din Mamaia se va lua o pauză de la soare iar renumiţii dj, ambasadori de distracţie, vor încânta toate simţurile într-o experienţă completă de remixuri muzicale.

Petrecere pe plaja Celsius Beach Mamaia
Întreaga zi de sâmbătă, 21 iulie, pe plaja de lângă Hotelul Iaki se va încinge o petrecere de zile mari, alături de Dj Cristian Kruger, Cristi Stanciu, şi Christian Green. Cei care doresc să fie în centrul distracţiei pentru o zi, sunt aşteptaţi încă de la orele dimineţii pe plaja Celsius Beach din Mamaia. Este locul unde se ţin cele mai tari petreceri pe plajă şi cele mai cool concursuri!
Bătăi cu apă, curse în nisip şi multă voie bună! Asta te aşteaptă dacă participi sâmbătă la eveniment! Mai mult decât atât, vor fi prezenţi şi cei mai în vogă artişti, pentru a sta de vorbă cu oamenii de pe plajă!

Prima ediţie a Freedom Jazz, în Vama Veche
Prima ediţie a Festivalului Internaţional Freedom Jazz are loc în Vama Veche, între 19 şi 21 iulie. Preţul unui bilet pe o zi este de 40 lei, iar abonamentul, valabil pentru toate cele trei zile ale festivalului, costă 90 lei. Fusion, jazz-rock şi funk cu “cel mai bun baterist de fusion din lume”, percuţionistul american de origine panameză Billy Cobham, harmonică blues cu americanul Boo Boo Davis, faimos pentru misiunea asumată de a păstra vie tradiţia blues-ului original – prima ediţie a Festivalului propune un line-up excepţional, cu nume importante ale jazz-ului mondial. Jazz manouche cu olandezii Johnny & Mozes Rosenberg, bossa-nova, jazz şi funk cu formaţia brazilianului Sergio Mendes, nominalizat la Oscar pentru melodia “Real in Rio”, inclusă pe coloana sonoră a filmului “Rio”, un muzician care a căpătat notorietate de masă din colaborările cu artişti ca Black Eyed Peas sau, după ce a interpretat, la gala Oscar din 1968, o piesă inclusă pe coloana sonoră a filmului Casino Royale (1967), “The Look Of Love”.

Acestea sunt numai câteva din concertele şi petrecerile ce vor avea loc pe litoralul românesc. Luate la pas, fiecare dintre terasele care se află în staţiuni au invitaţi speciali din ţară. Aşadar, distracţie plăcută!

Sursa:cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *