miercuri, februarie 19, 2020
Acasă > Social > Loc de joacă modern pentru copiii din Ciucurova

Loc de joacă modern pentru copiii din Ciucurova

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, miercuri, la inaugurarea unui loc de joacă în localitatea Ciucurova.

Este vorba despre un loc de joacă amenajat chiar pe strada principală din localitate, în dreptul bisericii ‘Acoperământul Maicii Domnului’.

Investiția, care se ridică la aproximativ 500.000 de lei, a fost finanțată din fonduri ale primăriei Ciucurova, iar lucrările au început în luna mai a acestui an.

Tot în zonă va fi amenajat, în viitorul foarte apropiat, un spațiu verde pentru vârstnici, a declarat primarul Nicolae Coliu la inaugurarea locului de joacă.

Președintele Horia Teodorescu și-a exprimat încântarea că în județ se realizează astfel de investiții, în beneficiul direct al comunităților locale, în special pentru copiii din mediul rural.

‘Parcul pentru micuți este o investiție mult așteptată de comunitatea locală, în contextul în care aici trăiesc peste 400 de copii care și-ar putea petrece timpul liber în acest loc special amenajat pentru ei’, a spus președintele Teodorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *