duminică, 9 august 2020
Acasă > Administratie > Localitatea Cumpăna va avea un Centru Cultural pentru Tineret

Localitatea Cumpăna va avea un Centru Cultural pentru Tineret

Centrul Cultural din Cumpăna va funcționa într-o clădire veche care fi renovată și dotată cu mobilier nou și aparatură de ultima generație. Locația va fi destinată tinerilor care vor beneficia de o discotecă, o sală de bowling dar și de un teatru antic. Pe lângă spațiile destinate petrecerii timpului liber, în împrejurimi va fi amenajat și un parc cu o suprafață de 1 ha.  Primarul localității Cumpăna, Mariana Gâju spune că organizarea acestui Centru de distracție este o mare realizare și este așteptat cu nerăbdare de toți locuitorii comunei.

“Așteptăm de multă vreme o astfel de instituție în localitatea noastră, una care să-i ajute în mod real pe tinerii din comuna Cumpăna și nu numai. Aceștia au nevoie de un spațiu destinat lor, în care să se întâlnească și să comunice precum și de toate instrumentele educaționale necesare pentru a-și construi un viitor frumos.” a declarat Mariana Gâju, primar Cumpăna.

Proiectul în valoare de peste 4 milioane de lei este finanțat din fonduri europene și va fi demarat pe o perioadă de 17 luni. Spațiul destinat centrului cultural, cu o suprafață totală de 1218 mp, va putea găzdui aproape 3500 de persoane. Inițiativa aparține Primăriei Comunei Cumpăna în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *