Acasă > Eveniment > Locatarii unui bloc din cartierul bucureştean Giuleşti au fost evacuaţi după ce întreaga clădire a fost invadată de un fum gros

Locatarii unui bloc din cartierul bucureştean Giuleşti au fost evacuaţi după ce întreaga clădire a fost invadată de un fum gros

Totul ar fi pornit de la un scuter depozitat în scara blocului, care a luat foc. În doar câteva minute, un fum gros a invadat întreaga clădire. Speriaţi, locatarii blocului au sunat la pompieri. Două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară, o maşină de descarcerare şi cinci echipaje SMURD au fost trimise la faţa locului.

Cristian Vâlcu, plutonier adjutant ISU Bucureşti, a declarat că la sosirea lor era foarte mult fum, incendiul se propaga la o altă încăpere probabil a administraţiei, panică în rândul cetăţenilor, s-a trecut la evacuarea cetăţenilor şi verificarea tuturor apartamentelor pentru a nu fi surprinse persoane care solicitau să fie evacuate.

Opt persoane, printre care şi doi copii de şase şi 13 ani, s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au fost transportate la spital.

O anchetă va stabili cu certitudine care este cauza incendiului ce a creat panică în rândul locatarilor blocului din Giuleşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *