Acasă > Social > Locuitori ai Constanței, fără apă la robinete. Lucrări RAJA

Locuitori ai Constanței, fără apă la robinete. Lucrări RAJA

RAJA Constanța informează ca va întrerupe furnizarea de apă în ziua de joi, 31 august 2017, în intervalul orar 9.00-16.00.

Măsura este necesară pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă cu diametrul de 110 mm, de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu.

Regia menționează că vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de bd. Tomis, str. Pictor N. Grigorescu, Ileana Cosânzeana, Lacului, Mioriței, Primăverii, Ion Rațiu, bd. Tomis.

De asemenea, nu vor beneficia de apă consumatorii arondați Punctelor Termice 103, de pe strada Farului și 106, de pe strada Făgetului.

‘Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei’, se arată într-un comunicat RAJA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *