Acasă > Social > Locuitorii din Năvodari, invitați la ”Ziua Internaţională a Cititului Împreună”

Locuitorii din Năvodari, invitați la ”Ziua Internaţională a Cititului Împreună”

La data de 1 februarie 2019 va fi marcată ”Ziua Internaţională a Cititului Împreună”, un eveniment global la care participă milioane de oameni din peste 100 de țări.

Este un bun prilej pentru a arăta că dragostea pentru cărţi este un dar prețios pe care adulții trebuie să îl ofere copiilor.

”Ziua Internaţională a Cititului Împreună” este sărbătorită și de Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” din Năvodari care organizează sesiuni de lectură.

Biblioteca ”Pontus Euxinus” se pregătește de ZICI (Ziua Internațională a Cititului Împreună) 2019, alăturându-se grupului Citim Împreună România, format pentru a cultiva beneficiile și frumusețea cititului împreună în rândul copiilor și al celor ce au grijă de ei.

”Îmbinarea citirii cu voce tare (chiar și a cărților ilustrate de povești sau povestiri) cu învățarea ȘTIM (știință, tehnologie, inginerie, matematică) este o combinație valoroasă din punct de vedere pedagogic, indiferent dacă vorbim de copii mici sau de studenți. Noi, cei de la CIR, sperăm că, dacă nu v-ați bucurat de această experiență până acum, să o faceți până la sfârșitul ZICI 2019”, precizează Citim Împreună România.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *