Locuri de muncă în Spania și Germania la AJOFM Constanța

  •  
  •  
  •  
  •  

Tot mai mulți români aleg calea străinătății în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit. Mulți dintre ei se adresează Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Nemulțumiți de condițiile de muncă din țară sau de salarii, mulți oameni aleg să lucreze în afara granițelor în speranța că vor strânge mai mulți bani pentru un trai mai bun. Din acest punct de vedere, unii se orientează către firmele specializate, iar alții se adresează Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.  Cei interesați trebuie să știe că în această perioadă au loc recurtări. Acestea au loc la Brașov, însă înainte de a fi selectați trebuie să își depună dosarul la agenție.

Salariul oferit de angajatorul spaniol este de aproximativ 40 de euro brut pe zi. În total sunt aproximativ 1500 de locuri de muncă vacante în spațiul Uniunii Europene. Cei care vor să lucreze în Germania au cazarea și masa asigurate. Persoanele interesate se pot adresa biroului EURES din cadrul   Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța pe strada Lacului nr.14.

Cerasela Videanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *