Acasă > Social > Locuri de muncă pentru șomerii constănțeni

Locuri de muncă pentru șomerii constănțeni

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa reaminteşte că, vineri,  are loc „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”. Evenimentul se va desfăşura în municipiul Constanţa începând cu ora 10.00, la Universitatea Maritimă Constanţa, strada Mircea cel Bătrân, nr.104.

Până la această dată şi-au anunţat participarea un număr de 12 agenţi economici, iar numărul total al locurilor de muncă oferite fiind de 348, din care 48 locuri de muncă sunt pentru persoane cu studii superioare.

Locurile de muncă vacante oferite de agenţii economici participanţi la bursă se referă la domenii precum hoteluri şi alte facilităţi de cazare, activităţi de investigaţii şi protecţie, vânzări, lucrări de construcţii, servicii şi alte activităţi de servicii.

În continuare, agenţii economici interesaţi să încadreze în muncă persoane din rândul absolvenţilor instituţiilor de învăţământ sunt aşteptaţi la sediul AJOFM Constanţa, strada Lacului, nr. 14, Compartiment Mediere, telefon: 0241/481537, fax: 0241/481553, e-mail: AJOFM@ct.anofm.ro, persoane de contact: Elena Fleancu, Bogdan Petică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *