Acasă > Social > Locuri de muncă pentru tulceni

Locuri de muncă pentru tulceni

A venit primăvara, au apărut și locurile de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea a început campania de identificare a locurilor de muncă vacante pentru bursa din 25 aprilie 2014. Aceasta va avea loc în foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, din Tulcea, începând cu ora 10.00.

„Obiectivul principal al acestui eve­niment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei con­curenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt. La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriile de per­soane aflate în căutarea unui loc de muncă”, a declarat Cristian Denuşi, pur­tător de cuvânt al AJOFM Tulcea.

În acest sens, agenţii economici inte­re­saţi de eveniment şi care au locuri de muncă disponibile, sunt rugaţi să contacteze AJOFM Tulcea, având astfel prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără interme­diari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

R Denisa Stoenescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *