Locuri de muncă vacante în Germania

  •  
  •  
  •  
  •  

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa vă face cunoscut că A.N.O.F.M. a primit o ofertă de 130 de locuri de muncă pentru urmatoarele meserii: 50 de locuri pentru bucătari, 30 de locuri pentru ospătari, 30 de locuri de barmani şi 30 de locuri pentru personal de serviciu.
Sunt solicitate persoane care au calificarea încheiată sau mai mulţi ani de experienţă profesională. De asemenea, solicitanţii trebuie să deţină cunoştinţe bune de limba germană – cel puţin nivel B1/B2.
Salariile oferite variază între 1500 – 2100 euro brut pe lună, în funcţie de calificare şi experienţă profesională.
Durata contractului: activitate sezonieră, începând cu luna aprilie pe o perioada de 6 luni; program de lucru – normă întreagă (45,5 ore/săptămână), se lucrează şi în week-end şi de sărbătorile legale.
Pentru personalul de serviciu şi pentru 20 de posturi de bucătar durata contractului: activitate sezonieră, în intervalul octombrie – aprilie; programul de lucru este cu normă întreagă (40 ore/săptămână, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare).

Astfel, persoanele interesate trebuie să se adreseze Consilierului EURES din judeţul de domiciu pentru a fi înregistrate în baza de date (dacă este cazul). Invitarea la selecţie a persoanelor care corespund cerinţelor ofertelor se va face în timp util de către consilierul EURES din cadrul AJOFM, din judeţul de domiciliu al aplicanţilor.
Candidaţii invitaţi trebuie să aibă la ei, în momentul prezentării la selecţie, un CV model Europass în limba germană, cu foto, precum şi formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele două documente vor fi puse la dispoziţie de către consilierul EURES.
Pentru informaţii persoanele interesate sunt aşteptate la sediul A.J.O.F.M. Constanţa, Str. Lacului, nr. 14, Compartiment EURES, situat la mezanin, persoana de contact fiind consilierul EURES – doamna Elena PANA, telefon :0241/481553,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *