Lucrări ample pe partea stângă a Canalului Poarta Albă-Midia, Năvodari

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile menționează că în cadrul proiectului “Modernizare și extindere capacitate de operare în portul Ovidiu” continuă lucrările ce vor contribui la dezvoltarea unui transport eficient, flexibil și sigur pe cele două canale navigabile, Canal Dunăre-Marea Neagră și Canal Poarta Albă-Midia, Năvodari.

Realizarea acestui proiect va aduce în administrarea companiei, pe lângă modernizarea portului actual și un port nou pe malul stâng dotat cu toate facilitățile necesare desfășurării activității.
Lucrările pe partea stângă a Canalului Poarta Albă-Midia, Năvodari sunt în plină desfășurare prin montarea primelor seturi de palplanșe din cheul ce va cuprinde 3 dane de câte 120 m fiecare și o zonă de racord în amonte de 5m.
Proiectul “Modernizare și extindere capacitate de operare în portul Ovidiu este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operational Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 2 – Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, Obiectiv Specific 2.4 – Creșterea volumului de mărfuri tranzitate prin terminale intermodale și porturi.
Sursa: Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *