Tuesday, 18 September 2018
Acasă > Social > Lucrări RAJA. Furnizarea apei potabile, oprită în municipiul Constanța

Lucrări RAJA. Furnizarea apei potabile, oprită în municipiul Constanța

RAJA SA anunță că este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 24 mai 2018, în intervalul orar 09:00 – 15:00, pentru executarea unor lucrări de extindere a rețelei de apă potabilă în municipiul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul Km 4-5, cei de pe străzile Prelungirea Nicolae Grindeanu, Progresului și Arcului, utilizatorii arondați Punctelor Termice 91, 92 și 93, precum și Complexul Comercial Lidl.

Tot joi, 24 mai 2018, RAJA va întrerupe furnizarea apei potabile în zona Stadionului Farul, în intervalul orar 09:00 – 18:00, pentru înlocuirea conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Primăverii.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Primăverii – Miorița – Lacului – Ileana Cosânzeana – Pictor Nicolae Grigorescu – Bd. Tomis – Ion Rațiu – Ion Andreescu – Făgetului – Primăverii, dar și cei arondați Punctelor Termice 103 și 106.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.