Acasă > Social > Lucrări RAJA. Se oprește furnizarea apei în zona Pescărie

Lucrări RAJA. Se oprește furnizarea apei în zona Pescărie

RAJA informează că este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din noaptea de marți, 24 aprilie 2018, ora 23,00, până miercuri, 25 aprilie 2018, ora 06,00, pentru executarea lucrărilor de montare a unei vane pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Mamaia, zona Pescărie.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Unirii – Cașin – Pescarilor (zona de blocuri CERONAV) – Bd. Mamaia (între Pescărie și Pavilionul Expozițional), dar și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 37 și 38.
Utilizatorii din zona delimitată de străzile Mamaia – C. Porumbescu – Pescarilor – Grozești – Unirii – Lt. Economu – Mamaia vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.
”Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, anunță RAJA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.